Pour mieux nous connaître

Pour mieux nous connaître / History and Expertise 

Depuis 1970, en qualité de dirigeant de restaurant et chef étoilé, j’ai dégusté de très nombreux vins de propriétaires vignerons, châteaux et domaines.
J’ai sélectionné et acheté leurs meilleures cuvées afin de créer une carte de plus de 350 variétés de vins et alcools, conservés en cave à température et hygrométrie régulées et lumière tamisée.

Les vins que je vous présente ne sont pas des vins de rachat.

Since 1970 as a company director and starred chef, I tasted many wines from owner wine-growers,
castles and vineyards. To create a wine list with more than 350 varieties of wines and spirits, I selected the best vintages and I kept them in cellar with a temperature controlled, a constant humidity and suddued lighting.

The wines that I present to you are not redemption wines.

Ce qui m’a permis d’obtenir pour ma carte des vins, le classement 2/2 bouteilles dans le guide BOTTIN-GOURMAND pour son meilleur choix rapport qualité/prix.
Il m’a été également décerné l’Ordre de Chevalier du Mérite Agricole.

I obtained for my wine list , the ranking 2/2 bottles in Bottin Gourmand’s guide for its price-quality ratio.
I was awarded the Knight’s Order of agricultural merit.

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When wine’s level is registered into‘cm’ on the product information sheet, you can visit the page "level of wines” at homepage’s bottom.”